Mano ir Kristupo Kovo Mėnesio Favoritai


Pasidalinsiu mūsų pirmųjų savaičių mėgstamiausiais dalykais.


Milly Way firmos autokėdutė ir "Ratai" - labai jauki kėdutė, tik gaila, kad jai nėra isofix sistemos, o vežimėlio ratų amortizacija superinė!
Kūdikio vystymo reikmenų krepšys - apie jį plačiau parašysiu kitą kartą ;)

"Aštuonios valandos baltojo triukšmo" - dulkių siurblio garso video YouTube puslapyje - ramiam ilgam miegeliui tiek mažyliui, tiek mamytei :)

Smėlinukai ir šliaužtinukai - labai patogu, ypač pirmosiomis savaitėmis, nors ir turėjom keletą kitų rūbelių pasivaikščiojimams ir išvykoms pas daktarus, seseles ir akušeres.

Kojinytės, kepurytės ir adialiukai - kad nesušaltumėm.

Žirklutės nagams - akivaizdžiam naudojimui. Pirštinytės nelabai patiko, nes Kristupas mėgsta pirštus kišti į burnytę, todėl pirštinytės apsipūkuodavo ir pasidarydavo labai greitai nešvarios. 

Vonelė - iš IKEA. Labai patinka, kad neslysta įdėjus vonioje arba ant plytelių vonios kambaryje. Kristupui patinka maudynės - ypač ant pilvuko.

Kokosų aliejus - naudojame kaip kūno losjoną, kad odelė nebūtų sausa.

Merliuko šluostės ir seilinukai - nes visada yra gerai turėti po ranka, kai mažylis valgo, atsirūgsta ar atpila. 

Tommee Tippee spenelių apsaugos mamytei - pirmąją ir antrąją savaitę padėjo Kristupui išmokti taisyklingai apžioti, bet pastebėjau, kad jam buvo sunkiau valgyti ir priaugti svorio su jomis, todėl po poros savaičių nustojau apsaugas naudoti ir svoris iš karto pasitaisė. 

Vital Baby Nurture ir Lansinoh įklotai į liemenėlę - ypač sugeriantys ir kas svarbiausia - nepralaidūs. 

Lansinoh kremas speneliams - lanolino kremas, kurio nereikia nusivalyti prieš maitinimą ir naudojimui užtenka mažo kiekio.

H&M firmos MAMA 2-jų marškinėlių rinkinys maitinančioms krūtimi - labai patogūs ypač maitinant viešose vietose, nes neapnuogina liemens. 


Pirmąjį mėnesį mano rankos buvo pilnos :) Per ateinantį mėnesį pasistengsiu ne tik aprašyti mėgstamiausius daiktus, bet ir juos nufotografuoti.