Savaitgalio nuotykiai su Kristupu


Mūsų pilnas įvykių, pasimatymų ir kelionių savaitgalis prasidėjo šeštadienį...

...kai nuėjom į Galway Slings (http://galwayslings.wordpress.com/) mamyčių pasimatymą, kuriame vyko paskaitėlė apie tai, kaip galima nešioti ant savęs kūdikius ir didesnius vaikučius. Buvo galima pamatyti ir išbandyti įvairias nešynes. Nuostabi organizacijos idėja ir ta, jog galima mėnesiui išsinuomoti/išbandyti nešynę. Žinant, kiek kainuoja įvairios nešynės - €7 už mėnesį tikrai nebrangu palyginti, todėl ir aš išsinuomavau Moby skraistę (Moby Wrap) ir nekantrauju po truputi pripratinti Kristupą būti nešiojamam. Laaabai praverstų nešynė, kai nori turėti ir vaikiuką šalia savęs, ir pora laisvų rankų :)


*

Sekmadienį važiavom į Dublino IKEA su pagrindiniu tikslu - nusipirkti lovytę (žinoma, prisipirkom ir šiaip įvairių niekučių ir mažesnių pirkinių) Kristupui lovytę, nes į Mozės krepšyje miegoti jam jau darėsi ankšta :) 



Čia Kristupas sekmadienio vakarą kaip vaizdinis įrodymas:


O čia Kristupo nauja lovytė (nuotrauką pasiskolinau iš IKEA puslapio, nes jo lovytė vis dar laukia būti surinkta šiandien arba rytoj), kuri man jau seniai patiko, nes labai geros kokybės ir už labai prieinamą kainą (€75):


Taip pat stabtelėjau H&M parduotuvėje, nes norėjau įsigyti liemenėlių maitinimui. Nusipirkau baltos ir juodos spalvų medvilninių liemenėlių rinkinį už labai prieinamą kainą (bent jau Airijoje H&M liemenėlių mamoms kaina prieinama, nežinau, kaip kitose šalyse) dvi liemenėlės už €19.99. Nuotraukoje jos atrodo kaip paprastos, nelabai išvaizdžios, taačiau galiu pasakyti, kad jos minkštos ir patogios, o kas svarbiausia - patogios tam skirtai paskirčiai - maitinimui, nes su segtukais, kurie yra lengvai atsegami ir užsegami viena ranka ;)


Žinoma, negalėjau praeiti pro vaikiškų rūbų skyrių nieko nenupirkus ir Kristupui. Jam vasarai pagriebiau šiuos batukus:


*

Tai tiek iš mano ir Kristupo savaitgalio nuotykių :)