Priešnaujametinis rūbų spintos tvarkymas



Bent jau man - dažniausiai spintos tvarkymas būna labai sunkus, nes sunku atsisveikinti su kai kuriais rūbais, kad ir kaip nunešioti jie būtų... Bet, kad būtų lengviau - spintos tvarkymui naudoju keletą taisyklių... Tikiuosi jos padės ir Tau - naudokis jomis į sveikatą! ;) 



Aš (kartais) mėgstu tvarkyti spintą ir šiaip visus kampus prieš Kalėdas - klausantis patinkančios muzikos, užsidegus kvapią žvakę jaukumui ir prieš save pasistačius didelį veidrodį. Būna, kad "užeina" noras tvarkytis ir ne prieš Kalėdas... Tiesiog apima noras atsinaujinti ir padaryti daugiau vietos spintoje Kalėdų Senio dovanoms ir šiaip šventiniams ar sezoniniams išpardavimas :) 

Rūbų spintos tvarkymo taisyklės:


  • Išmesk jei kas suplyšę ir nepataisomai dėmėta.
  • Jeigu pasimatuoji ką nors, kas jau iš pirmo žvilgsnio atrodo nuobodu ir/ar ko daugiau nei metus nedėvėjai, bet dar nenori su tuo drabužiu atsisveikinti, tai tas keliauja į lagaminą - drąsiai tuos rūbus atiduok labdarai, draugei, sesei, pusseserei arba parduok internete, kad ir po pusės metų, kai jausi, kad jau laikas –-- žinau kaip sunku būna atsisveikinti su numylėtais drabužiais...
  • Pataisyk pas siuvėją, jeigu kas nebelabai tinka, bet jauti, kad gali būti prikeltas gyvenimui.
  • Ir jeigu pasimatavusi rūbą atrodai puikiai, padėk/pakabink drabužį atgal į spintą.
Kad nepasiklystum savo rūbų spintoje - rūšiuok drabužius pagal spalvas ir grupuok (sukneles, marškinėlius ilgom rankovėm, trumpom, sijonus, kelnes ir t.t.).

Papasakok, kaip sekėsi tvarkytis! Ypač labai įdomu, kaip pavyksta atsisveikinti su kai kuriais rūbeliais :)