5 idėjos: Ką padovanoti mamai?

Mamos diena Lietuvoje jau šį sekmadienį, o dar nesugalvojai, ką padovanosi savo mamai? Tau į pagalbą - mano penkios dovanų idėjos, tinkančios paskutinei minutei. Tiesa, viena jų - tiesiog malonus atsitiktinumas ;)


Nors ir geriausia dovana mamai - tavo meilė, visgi smagu yra gauti nors ir mažytę dovanėlę, kaip jos išraišką. Pasidalinsiu penkiomis idėjomis, ką padovanoti mamai ar močiutei. Beje, dovanos tiks ne tik mamų dienai, bet ir gimtadieniams ir kitoms progoms.

*

Organiškas muilas, vonios "bomba", dušo žele ir pan. - kad zujanti rūpesčiuose mama nepamirštų pasilepinti - netgi jei tai ir būtų tos penkios minutės duše. 


*

Receptų knyga. Manau, kad net ir įvairias gudrybes žinančiai mamai bus įdomu pasisemti kulinarinių idėjų iš kitų virėjų. 


*

Laikraščio ar žurnalo prenumerata tiks ne tik mamai, bet ir močiutei. Labai greitai, patogiai ir lengvai internetu gali užsakyti prenumeratą ir atspausdinti prenumeratos kuponą. 

*

Puodelis. Gali dovanoti nebūtinai puodelį, bet ir kažką virtuvei (indą sausainiams, stovą pyragui ir pan.) - tiesiog improvizuok. Gali net rinkinuką kad ir iš prekybos centro pakeliui surinkti: puodelis, skanėstai, gal net skanesnės arbatos ar kavos pakelis.



Anūkėlis :) manau, kad tuo viskas ir pasakyta. Nežinau, kaip tavo, bet mano mama labai jo laukė. Nors dovana ir ne paskutinės minutės, bet manau, kad jai ji jau patinka ;)


*

Dovanų idėjų sąrašas, suprantama, galėtų tęstis be galo, bet svarbiausia - nepamiršk bent paskambinti mamai ir palinkėti pačios gražiausios dienos, sveikatos ir laimės.