Pirmos birželio savaitės apžvalga

Šiandien dalinuosi nuotraukomis, ką valgiau nuo pirmadienio iki penktadienio pirmąją birželio mėnesio savaitę ir pasakoju, kiek ir kaip sportavau (neskaitant mano beveik kasdienių pasivaikščiojimų lauke).


Pirmadienis


Pusryčiams valgiau avižinę košę su bananu, džiovintomis spanguolėmis ir cinamonu. Pietums valgiau sekmadienio vakarienės likučius: kiniškus noodle makaronus su vištiena (iš mano mėgstamiausio kiniško maisto restorano). Vakarienei valgiau orkaitėje keptos vištos su orkaitėje keptomis bulvėmis, morkomis ir pastarnokais. Gėriau vaisių sultis, latte kavos ir daug vandens. Per dieną užkandžiams valgiau persiką, pora šokoladukų ir pakelį saldainių :)

Visiškai nesportavau. Na, prekinausi prekybos centre. Juk tai - sportas? ;)

Antradienis


Pusryčiams vėl valgiau avižinę košę. Pietums valgiau bagel bandelę su kreminiu sūriu, raudonuoju svogūnu ir lašiša, keletu bulvių traškučių ir salotomis. Vakarienei valgiau vištieną pesto padaže. Desertui valgiau pora šokoladukų. Gėriau latte kavą, daug vandens ir apelsinų sulčių. 

Sportas: Padariau 15 atsilenkimų. 

Trečiadienis


Pusryčiams valgiau dribsnius (jie sudaryti iš miežių, avižų, lazdyno riešutų ir džiovintų aviečių). Pietums valgiau karštus sumuštinius ant nesijotų miltų duonos su kumpiu, sūriu, saldžiaisiais kukurūzais ir bulvių traškučiais (taip, žinau, kad bulvių traškučiai nėra geras pavyzdys sveikai gyvensenai, bet turejau namuose likusį pakelį - juk išmesti būtų buvus nuodėmė! Hehe). Vakarienei valgiau kiaulienos kepsniuką su mini bulvytėmis ir brokoliu, o vėliau vakare užkandžiavau apelsinų jogurtu aplietais ryžių pyragėliais su vaniliniu jogurtu. Gėriau porą puodelių arbatos, vandens ir obuolių sulčių. 

Rimtai nesportavau, bet buvau išėjus pasivaikščioti daugiau nei porai valandų su Kristupu.

Ketvirtadienis


Pusryčiams valgiau avižinę košę su bananu, džiovintomis spanguolėmis bei cinamonu. Pietums valgiau vėl karštus sumuštinius ant nesijotų miltų duonos su kumpiu, sūriu ir saldžiaisiais kukurūzais. Užkandžiavau pora Time Out šokoladukais. Gėriau latte kavos, daug vandens ir obuolių sulčių. Vakarienei valgiau vištienos kebabą su keptomis bulvytėmis (beje, jos šviežiai pjaustytos - mano mėgstamiausios). 

Nesportavau, nes prastai jaučiausi ir skaudėjo galvą :(

Penktadienis


Pusryčiams valgiau dribsnius iš miežių, avižų, lazdyno riešutų ir džiovintų aviečių. Pietums valgiau karštus sumuštinius ant nesijotų miltų duonos su kebabo vištos likučiais, sūriu, majonezu ir Piccolo pomidoriukais. Desertui valgiau pora sausainių su balto šokolado gabaliukais. Vakarienei valgiau keptų bulvių su svogūnais, kiaušiniu ir Piccolo pomidoriukais. Gėriau, kaip įprasta, daug vandens, arbatos be kafeino ir obuolių sulčių. 

Tikiuosi, kad tau mano meniu buvo įdomu skaityti - kitą savaitę pasidalinsiu daugiau. Tikiuosi, kad bus daugiau naujienų ir apie mano tingų sportavimą :)