30 dienų išbandymas: antra savaitė

Šiandien dalinuosi, ką valgiau nuo pirmadienio iki penktadienio praėjusia savaitę. Prisipažinsiu, kad sportuoti visai neteko, kadangi įtemptai ieškojau, kur kraustytis, bet jeigu įskaičiuosim mano pasivaikšiojimus lauke ir Kristupo sūpavimą ir nešiojimą rankose - tai sportavau gan nemažai, kaip ir kiekvieną dieną ;) Iš anksto atsiprašau, kad kai kuriomis dienomis pamiršdavau nufotografuoti tai, ką valgiau, bet kaip ir sakiau - mano galva pilna visai kitų minčių. Beje, gyvenamosios vietos paieška buvo sėkminga ir į ją pradėsiu kraustytis jau nuo pirmadienio! :) Mažiau kalbų - daugiau darbų: pateikiu savo meniu ;) 


Pirmadienis


Pusryčiams valgiau porą riekių skrudintos nesijotų miltų duonos su sviestu ir uogiene. Pietums užkandžiavau sausainiais ir vafliuku, kuris pripildytas kremo ir aplietas šokoladu, kadangi pusryčiai buvo gan vėlyvi ir turėjau važiuoti apžiūrėti namuką (savo naująją gyvenamąją vietą). Vakarienei valgiau spaghetti makaronus su bolonijos padažu. Pamiršau nufotografuoti, nes po gaminimo labai norėjau valgyti :)

Antradienis



Pusryčiams valgiau skrudintą duoną iš nesijotų miltų su sviestu ir uogiene bei jogurtu (kuris yra Glenisk firmos - mano mėgstamiausios, kadangi jų jogurtai yra becukriai). Vėlyviems pietums valgiau ruduosius ryžius su kiniškai paruošta vištiena ir daržovėmis. Kadangi buvau soti papietavus - nelabai norėjau kažko rimto vakarienei, todėl valgiau ("pusryčius - vakarienei") dribsnius su avižomis, miežiais, lazdyno riešutais ir džiovintomis avietėmis. Dieną važiavau į Galway centrą, todėl teko gerti ir mėgstamiausio pieno kokteilio. 

Trečiadienis


Pusryčiams išvažiavau į vieną mėgstamiausių kavinukių valgyti blynų su keptu kumpiu (angl. rashers), klevų sirupu ir obuolių uogiene. Vėlyviems pietums gaminau ir valgiau makaronus su vištiena pesto padaže. 

Ketvirtadienis


Pusryčiams valgiau dribsnius. Pietums - sumuštinius su nesijotų miltų duona, cajun prieskoniu barstyta vištiena ir sūriu bei agurku, pomidoriukais, bulvių salotomis, couscous salotomis. Salotas pirkau :) Vakarienei valgiau vištienos kepsniuką su virtomis bulvėmis, brokoliu ir sviesto bei grietinės sūrio padažu. Desertui valgiau obuolį. 

Penktadienis


Pusryčiams valgiau avižinę košę su bananu, džiovintomis spanguolėmis ir cibamonu. Pietums valgiau karštus sumuštinius su nesijotų miltų duona, kumpiu ir sūriu. Desertui valgiau keletą sausainių :) Vakarienei valgiau jautienos pyragą (angl. steak pie) su virtomis bulvėmis ir kitomis daržovėmis.

*

Kiekvieną dieną gėriau daug vandens, obuolių ir apelsinų sulčių, kartais - pieno kokteilių, arbatos be kafeino ir kartais - kavos. Viskas sveiko proto ribose :)