Penktadienio Penketukas: Netflix serialai

Šiandien pasidalinsiu keletu serialų, kuriė patraukė mano dėmesį, ir jeigu sugalvosi užsiprenumeruoti Netflix - galėsi taip pat juos pažiūrėti. Ir nors taip sutapo, kad dauguma man patinkančių serialų yra kriminaliniai - jie tikrai yra iš tų, kuriuos žiūrint nereikia per daug galvoti apie scenarijų.



Jeigu mėgsti žiūrėti filmus ir serialus kada nori - Netflix internetinė svetainė tam yra puiki išeitis. Mėnesinis abonementas kainuoja mažiau nei 30lt - pigiau nei kino teatras ar auklytė vaikams :) Man visada patikdavo žiūrėti Netflix, bet pastarosiomis savaitėmis - ypač smagu, nes išeiti į kink teatrą po Kristupo gimimo tapo beveik neįmanoma (bent jau kol kas). 

*


Fringe serialas apie federalinio tyrimų biuro skryriaus agentę Olivia, kuri naudoja mokslinius eksperimentus aiškintis paslaptingoms byloms. 

Pagrindiniai aktoriai: Anna Torv ir Joshua Jackson

Kūrėjai: J. J. Abrams ir Alex Kurtzman

*


Covert Affairs serialas apie Centrinės žvalgybos agentūros agentę Annie Walker, kurios priedanga yra darbas muziejuje. Nenuobodus serialas :)

Pagrindiniai aktoriai: Piper Perabo ir Christopher Gorham

Kūrėjai: matt Corman ir Cris Ord

*


Lie to me kriminalinė drama, kurioje daktaras Cal Lightman padeda policijai, naudodamas žinias apie žmonių elgseną, išsiaiškinti ar įtariamieji meluoja. Beje, pagrindinis herojus man šmaikštumu priminė daktarą House :)

Pagrindiniai aktoriai: Tim Roth ir Kelli Williams

Kūrėjas: Samuel Baum



Suits serialas kuriame personažas Mike Ross, sužavėjęs savo išmone vyresnįjį advokatą Harvey Specter, gauna darbą advokatų kontoroje, nors ir neturi tam kvalifikacijos. 

Pagrindiniai aktoriai: Gabriel Macht ir Patrick J. Adams

Kūrėjas: Aaron Korsh



Chuck Bartowski yra moksliukas, išmanantis apie kompiuterius, parsisiunčia slaptą informaciją į savo smegenis ir taip tampa vyriausybės turtu. Jis netrukus pradeda dirbti su Centrinės žvalgybos agentūra. 

Pagrindiniai aktoriai: Zachary Levi ir Yvonne Strahovski

Kūrėjai: Josh Schwartz ir Chris Fedak