Medela firmos pirkinukai



Girdėjau nemažai labai gerų atsiliepimų apie Medela firmos prekes, todėl neseniai užsisakiau keleta ir išbandžiau.


Pirmiausia nusipirkau Medela Mini Electric pientraukį. Man jis patiko todėl, kad yra kompaktiškas ir gali būti naudojamas su elektros kaištuku arba dvejomis AA dydžio baterijomis. Pieno traukimo galios man užtenka tam, kam naudoju, bet jeigu norėčiau dažniau ją naudoti, turbūt tikrai pirkčiau dvigubą pientraukį. Vienintelis šios prekės trūkumas - garsas. Kai pompuoji tikrai turi pagarsinti televizorių :) Bet man tas netrukdo.

Kartu su Medela Mini Electric pientraukiu užsisakiau ir Medela Pump & Save maišiukus, skirtus pienui laikyti arba užšaldyti. Jie labai patogūs, nes gali būti pritvirtinami prie pientraukio ir taip pienas nusitrauktų tiesiai į maišiuką, gali būti pastatomi, kad neišbėgtų pienas, ir yra lengvai uždaromas su suspaudžiamu užtrauktuku. 


Netrukus po Medela pientraukio įsigijimo, nusipirkau ir pora Medela Calma buteliukų maitinimui, kurie, kaip teigiama, sukurti remiantis tuo, kaip kūdikiai maitinasi iš mamos. Kūdikis turi sukurti vakumą, kad pienas pradėtų bėgti. Buteliuką naudojau kol kas tik vieną kartą, todėl kažko patarti per daug negaliu. Gal kuri iš blogą skaitančių mamų turi atsiliepimų? :)

Ir paskutinė Medela prekė, kurią įsigijau, yra Medela Quick Clean sterilizavimo maišiukai. Jie man pasirodė gera investicija, kadangi vienas maišiukas gali būti naudojamas dvidešimt kartų. Kas svarbiausia - nereikia buteliukų ir kitų maitinimui skirtų dalykų sterilizuoti senoviniu būdu  (puode su verdančiu vandeniu), nes tereikia įpilti 2oz vandens į maišiuką, sudėti tai, ką norima sterilizuoti, ir užspaudus užtrauktuką įdėti į mikrobangų krosnelę trims minutėms!

Ką Tu manai apie Medela produkciją?