Kristupo vasariški pirkinukai

Pastarosiomis savaitėmis saulutė tikrai lepina. Temperatūra siekia net 24 laipsnius, kas yra Airišką vasarą gan neįprasta :) Sugalvojom su Kristupu nuvažiuoti ir nusipirkti vasariškų žaislų, kurie tinka ne tik kūdikėliams, bet ir didesniems vaikučiams. Dalinuosi pirkinių laimikiais.



Pirmiausia nusipirkome muilo burbulų gamintoją, nes Kristupui (ir ne tik jam) labai patinka muilo burbulai :) Muilo burbulai yra puiki idėja mažylio pasaulio suvokimo lavinimui, kadangi jis stebi aplinką bei bando sutelkti dėmesį į judančius objektus.


Taip pat nusipirkome tokių žiedų, kurie gali būti naudojami įviauriausiais atvejais: juos naudojant galima pakabinti žaisliukus ant vežimuko, kad šie nepasimestų, arba tiesiog duoti mažyliui juos palaikyti ir gėrėtis spalvomis, kas bent jau Kristupui tai labai idomu ir patinka :) Žinoma, dar galima atrasti daugybė tokių žiedų funkcijų - dar viena jų pasidalinsiu netolimoje ateityje :)


Tokie panašūs apklotai buvo išrasti NASA - jie padengti plonu plastiku ir sidabrinės spalvos medžiaga, kuri labai panaši į foliją. Kadangi jie yra daug patvaresni nei folija - jie tinka žaisti "kosmonautus". Kristupas mėgsta tokį adialą čiupinėti ir stebėti kaip į jį atsimuša šviesa ir klausyti kaip jis treška :)



Nupirkau Kristupui ir mažiuką baseiniuką, kuriame jis dar nesugeba pats sėdėti, bet su mano pagalba jis smagiai leidžia jame laiką ir bando pagriebti spalvotus kamuoliukus :) Labai puikus žaidimas, padedantis vaikučiams pažinti spalvas ir pajusti aplinką.

Jeigu tu turi vaikučių, kviečiu komentaruose pasidalinti žaidimų idėjomis :)