Rojaus kampelis - Carton viešbutis

Pirmadienį (užvakar) teko pasisvečiuoti nuostabiame Carton House viešbutyje, todėl kol pilna įspūdžių, noriu pasidalinti patirtimi.Beje, viešbutis yra netoli Dublino, todėl, jeigu kas lankysitės Airijoje - būtinai apsilankykite :)


Carton House viešbutis galvojau kad bus eilinis gražus keturių žvaigždučių viešbutis ir nieko daugiau, o, pasirodo, kad klydau. Įvažiavus į viešbučio teritoriją, iš karto buvo galima pastebėti miškus, parkus, golfo aikštyną ir t.t. Pats viešbutis - viso to grožio viduryje. 1920-aisiais pastatas, kuriame dabar ir yra įsikūręs viešbutis, priklausė Fitzgerald šeimai. Vėliau jis buvo parduotas lordui Brockett, kad būtų apmokėtos lošimų skolos. Vietovė buvo mėgiama karalienės Viktorijos, princesės Grace ir t.t. Žodžiu, grožis (viešbutis) su istorija.

Viešbutis tikrai vertas netgi ne keturių, bet visų penkių žvaigždučiu. Įspūdis - moderniai atrestauruotas viešbutis, kuriame: kambariai - elegantiški, maistas - šviežias ir nuostabaus skonio, o laisvalaikio praleidimo būdai įtiks ir išrankiausiam (daugiau galite paskaityti viešbučio internetiniame puslapyje).

Šitaip atrodė kambarys (įdedu tik keletą nuotraukų, kuriose nesimato: Phillips muzikos grotuvo, mini baro, taurių, balkono ir t.t., bet idėja matosi):







Po kelionės norėjau atsipalaiduoti, todėl apsilankiau viešbučio spa. Mane pasitiko labai malonios darbuotojos, nuvedė į persirengimo kambarį, kuriame man buvo paruoštas chalatas, šlepetės ir rankšluosčiai. Tuomet mane nuvedė į atsipalaidavimo kambarį, kuriame gal dešimt gultų, įvairūs žurnalai, gėrimai ir vaisiai... Į tą kambarį atėjusi masažistė mane nusivedė į masažo kambarį. Ką galiu pasakyti - masažas buvo NUOSTABUS :) Kam įdomu, tai jie daro masažą pagal Ajurvedą ir visi grožio produktai - iš Aveda firmos. Po masažo man davė mango šerbeto ir nuvedė į tą patį atsipalaidavimo kambarį... 

Nežinau, ką daugiau ir papasakoti - buvo labai smagu. Jau laukiu kito karto!!! :)