Trumpa vasara



Šią vasarą pas mane buvo daug svečių: šešiolikmetė sesutė, aštuoniolikinė puskė ir tėtis. Vienu metu buvo taip, kad name gyveno 8 žmonės ir 2 šunys! Tikiuosi, kad suprantate, kodėl buvau dingus...



Smagu buvo: organizavau pusseserei aštuonioliktą gimtadienį - staigmeną "Alisa stebuklų šalyje" tema, buvom Trad on the Prom koncerte, Macnas parade, žirgų lenktynėse, nuolatos leidom laiką prie vandenyno arba šiaip kieme žaidžiant su "skraidančia lėkšte". Beje, kas lankysis Galway mieste kadanors, tai būtinai (rekomenduoju) turi nueiti į tą Trad on the Prom, sudalyvauti Galway menų festivalyje ir pamatyti Macnas paradą, bei nueiti į Galway žirgų lenktynes (ypač į Ledi dieną - ketvirtadienį).

Kalbant apie liūdnus dalykus - po Pixie nelaimės kažkaip nebuvo nei laiko, nei noro nieko daryti... Jai reikėjo ir reikia dėmesio. Kas nežino, tai ji susilaužė savo priekinė dešinę (nepasakosiu kaip, nes nenoriu prisiminti - tiesiog nelaimių kartais atsitinka ir nežinai kada) koją liepos pabaigoje. Dabar jau šešios savaitės po operacijos: abu kojos kaulai buvo lūžę, tai jai dėjo metalinę plokštelę su varžtukais ir pjūvis buvo susegtas tokiais segtukais, kuriuos reikėjo išimti pas veterinarą po poros savaičių. Tas "satelitas" ant jos kaklo, kad nesilaižytų žaizdos irgi nervino. Gerai, kad jai jo jau nebereikia. Gyja puikiai, tikiuosi vėl bus kaip buvus po keleto mėnesių (skaičiau kažkur, kad reikia šunims šešių mėnesių, kad pilnai sugytų). Tokiose situacijose pozityvumas gelbsti.

Kokia buvo Tavo vasara? :)