Universali maža juoda suknelė

Maža juoda suknelė - tai vakarinė arba kokteilių vakarėliui skirta suknelė. Dalinuosi keliais stiliaus triukais, kurie tau pagelbės gal netgi kai "neturėsi, ko apsirengti" :)



Mados istorikai teigia, kad suknelė išpopuliarėjo po to, kai 1920 metais ja pasipuošė Coco Chanel. Kiekvieną tuo metu sužavėjo ne tik suknelės spalvos neutralumas, bet ir ilgaamžiškumas, daugiafunkciškumas ir jos prieinamumas. Suknelę taip pat išpopuliarino filmas ''Pusryčiai pas Tifani'' (Breakfast at Tiffany's, 1961m.) su nuostabiai dailia Audrey Hepburn.

Net ir šiandien juoda suknelė yra viena populiariausių ne tik dėl to, kad ją lengva "pagriebti" dvejojant, ką apsirengti į vakarėlį, bet ir dėl to, kad ją galima dėvėti NE TIK vakarėliuose! Štai keletas universalumo įrodymų, kaip galima pasipuošti maža juoda suknele paprasčiausiai keičiant aksesuarus:
  1. Bohemiškai: su džinsiniu švarkeliu, šilkiniu apatiniu pasijonuku, sandalais.
  2. Vakarui/pasimatymui: puošti bateliai, vakarinė rankinė, papuošalai.
  3. Darbui/oficialiems pietums/mokyklai: susagstomu megztiniu arba švarkeliu, perlų vėriniu, Mary Jane bateliais arba peep-toe bateliais (pastarieji netinka į darbą, dėl etiketo).
  4. Kasdieniškai: su "per dideliu" susagstomu ar megztiniu be sagučių, baleto bateliais ARBA džinsiniu švarkeliu, patogiais dailiais sportbačiais. Prie tokios aprangos tinka didelė rankinė.
  5. "Aštriai"(pvz., vakarui į klubą): su džinsiniu švarkeliu, gladiatorių bateliais.
Žinoma, derinukai priklauso ir nuo Tavo pačios vaizduotės ir stiliaus. Nebijok eksperimentuoti ir papasakok, kaip sekėsi - lauksiu komentarų ;)