Mano nauji namai namučiai


Kaip minėjau prieš kelias savaites, prisirpo laikas pakeisti gyvenamąją vietą. Tiesa pasakius, nenuliūdau, gavusi pranešimą, jog buvusi buto šeimininkė pardavė mums nuomojamą butą. Jame darėsi ankštoka, ypač su Pixie, kuriai norėjosi turėti kiemą, į kurį galėtu išbėgti pasilakstyti, ir mano mažyliu Kristupu, kuris nuolat auga ir, manau, norėtų turėti savo kampą/kambarį (beje, kurį jis jau ir turi naujame name). 


Kai reikėjo vežti daiktus į naujus namus, nei neįtariau, kad turiu jų tiek daug. Juokinga prisiminti, jog į Airiją atvykau vos su pora lagaminų, kuriuose buvo galima turėti ne daugiau dvidešimt kilogramų daiktų. Prireikė poros dienų pilnai persikraustyti. Kraustytis su vaikučiu ir šuniuku tikrai pasakysiu, kad buvo nelengva.

Peržiūrėjau daugybę skelbimų, kurie reklamavo labai neprižiūrėtus namus už labai brangią nuomą, kol radau mielą namuką, visai padoria nuomos kaina, ne taip jau ir toli nuo Galway miesto. Jis standartinis Airiškas namukas su keturiais kambariukais (idealus skaičius, bent jau man!) bei mielu vidiniu kiemuku. Labai džiaugiuosi, kad turiu pakankamai vietos dekoruoti ir nuomojamąjį namą paversti namais, kuriuose tikiuosi gyvensiu bent kelerius ateinančius metus. 

Sako, kad tavo namai yra ten, kur esi.